Aquabot Aquarius zwembadrobot

Aquabot Aquarius zwembadrobot

Aquabot K100 zwembadrobot

Breng het reinigen van uw zwembad naar een hoger niveau met de Aquabot K100. Aquabot heeft de nieuwste technologie verwerkt in de nieuwe K-serie. De Aquabot K100 werkt voor u en reinigt de bodem, wandhoeken zeer grondig voor zwembaden tot 15 meter.

Met de aanschaf van de Aquabot K100 geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 799,00
of betaal in termijnen vanaf € 27 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2398-18323

Exclusieve noviteit 2021. Aquabot K100 voor het reinigen van bodem en wandhoeken in zwembaden tot 15 meter.

Zwembadrobot voor optimale reiniging en onderhoud van zwembaden met 2 verschillende reinigingscycli en voorzien van de nieuwste generatie technologie.

Met de introductie van het Aquasmart reinigingssysteem kunnen zwembadrobots het zwembadoppervlak parameteriseren en onthouden met behulp van een wiskundig algoritme, waardoor de werking wordt geoptimaliseerd en het zwembadoppervlak wordt gereinigd.

Het omvat een Gyroscoop - elektronisch systeem - om te voorkomen dat de 18 meter drijvende kabel verslechtert als gevolg van de mogelijke knopen die kunnen worden veroorzaakt tijdens de reinigingscycli en om de prestaties van de zwembadrobot verder te optimaliseren.

Reinigt de bodem en wandhoeken tot 100 m² goed schoon met sterk hechtende PVA-borstels.

De Aquabot K100 wordt aangedreven door twee tractiemotoren.

Het filtersysteem is volgens de laatste stand der techniek ontwikkelt d.m.v. een dubbele verwijderbare cartridges bovenaan met ultrafijne 3D-filtratie.

Wat is het AquaSmart Systeem

Traditionele zwembadreinigers reinigen het zwembad door het oppervlak willekeurig en zonder werkpatronen te volgen. Met de introductie van het Aquasmart reinigingssysteem kunnen zwembadrobots het zwembadoppervlak parameteriseren en onthouden met behulp van een wiskundig algoritme, waardoor de werking wordt geoptimaliseerd en het zwembadoppervlak wordt gereinigd.

Wat is het Gyro systeem

Gyro is een intelligent algoritme gemaakt door Aquatron om de navigatie van de zwembadrobot te verbeteren en de effectiviteit ervan te maximaliseren. GYRO-technologie bepaalt of de robot is vergrendeld in een obstakel en kan ook een steile helling detecteren en de zuigsnelheid verhogen en past de werkingssnelheid aan, tevens maakt het mogelijk de afwijking in een vlakke of hellende achtergrond te meten en opnieuw te berekenen.

De Aquabot zwembadreinigingsrobots zijn uitgerust met Breezer-technologie, een robuuste tandwielaandrijving. In combinatie met 2WD-motoren en een krachtige pomp om vuil op te vangen is de K100 een van de meest betrouwbare robots voor zwembadreiniging op de markt.

Aangedreven door het Aquasmart Gyro-systeem, gebruikt het een navigatie-algoritme om het zwembad intelligent te analyseren en vervolgens systematisch de bodem, wanden en waterlijn te reinigen met behulp van de meest efficiënte route.

De Aquabot-reinigingsrobots hebben de krachtigste zuigkracht van alle robots op de markt. Ze kunnen hun zuigkracht verdubbelen door de inlaatnozzles nauwkeurig af te stellen. Hoe dichter ze bij het zuigoppervlak zijn, hoe krachtiger de zuigkracht. De zuigkracht kan worden aangepast om het te verzamelen afval efficiënt op te vangen. Daarom kunnen ze bijvoorbeeld in de buurt van een zandlaagje worden geplaatst om moeiteloos elke zandkorrel op te vangen.

Het 4D-filter bestaat uit elastische 3D-microfiber-lussen, die samen met trillingsbewegingen de waterprestaties maximaliseren.

Trillingen verbeteren de zuigkracht en voorkomen verstopping van het filter. Het 4D-filter vangt zelfs de kleinste onzuiverheden op. Van bladeren tot zandkorrels, niets ontsnapt.

Elk detail van de Aquabot K100 is ontworpen voor het comfort van de zwembadeigenaar, die transport en opslag eenvoudig maakt tot de transparante behuizingen die het gemakkelijk maken om te zien wanneer de filters moeten worden schoongemaakt.

Het ergonomische ontwerp en de handgreep zorgen voor een moeiteloze bediening wanneer het tijd is voor de K100 om aan het werk te gaan. Om het filter schoon te maken, tilt u eenvoudig een hendel op om het van het filtersysteem met toegang van bovenaf te verwijderen en was u het zonder uw handen vuil te maken.

 

Limpiafondos Aquabot K 200 Limpiafondos Aquabot K 300
  Aquabot K 100 Aquabot K 200 Aquabot K 300
Artikelcode RE2B-K100 RE2D-HURB-K2097 RERD-HURB-K3097
Zwembadgrootte Tot 15-20 meter lang (elke vorm of oppervlak) Tot 15-20 meter lang (elke vorm of oppervlak) Tot 15-20 meter lang (elke vorm of oppervlak)
Reiniging Bodem + wandhoeken Bodem, wanden en waterlijn Bodem, wanden en waterlijn
Reinigingscyclus (h) 1,5 / 2 1,5 / 2 1,5 / 2 / 2,5
Filtertype 4D hyperfijn microfiber filter 4D hyperfijn microfiber filter 4D hyperfijn microfiber filter
Filtertoegang Toegang tot de top, Easy Top Toegang tot de top, Easy Top Toegang tot de top, Easy Top
Afstandsbediening - APP Nee Ja Ja
Aantal borstels 4x PVA 4x PVA 4x PVA
Extra borstel Nee Ja, vibrerende borstel van PVC Ja, vibrerende borstel van PVC
Aquasmart Ja Ja Ja
Gyroscoop Ja Ja Ja
Voeding < 29 Volt, SPS 100 < 29 Volt, SPS 100 Básico < 29 Volt, SPS APP
Energieverbruik < 150 Watt < 150 Watt < 150 Watt
Platform 2 tractiemotoren en 1 zuigmotor 2 tractiemotoren en 1 zuigmotor 2 tractiemotoren en 1 zuigmotor
Capaciteit 19 m3/h 19 m3/h 19 m3/h
Kabellengte 18 m 18 m 18 m inclusief Swivel
Verstelbare spuitmond Ja, tot twee keer zoveel zuigkracht Ja, tot twee keer zoveel zuigkracht Ja, tot twee keer zoveel zuigkracht
Capaciteit externe timer Ja, ondersteunt ook externe timer Wifi Ja, ondersteunt ook externe timer Wifi Ja, ondersteunt ook externe timer Wifi
Gewicht 8 kg 8,5 kg 8,5 kg
Transportwagen Ja Ja Ja
Garantie 5 jaar 5 jaar 5 jaar
Prijs 799 € 1149 € 1349 €

Meer informatie
SKU 2398-18323
Kleur Creme Wit
Merk Aquabot
Breedte cm 50
Hoogte cm 51
Lengte cm 48
Weight 8.000000
Country of Manufacture Israël
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!